Vind en klapvogn til en værdi af 4.499 kr.

Udgivet:

3. maj 2024

Wolt

Danmark

Deltag i konkurrencen!

Nu har du chancen for at vinde en COŸA klapvogn fra Cybex til en værdi af 4.499 kr. Sådan deltager du i konkurrencen: 1. Lav et køb hos BabySam mellem d. 1. - 31. maj. 2. Det var det! Skal du være den heldige vinder? Så hop ind i Wolt-appen og lav en bestilling hos BabySam! Jo flere køb, du laver i konkurrenceperioden, jo større er chancen for at vinde. Vi trækker lod blandt alle, der har deltaget i konkurrencen d. 1. juni. Vinderen får direkte besked.

Præmie: Cybex - Coya - Rosegold Sepia Black

Er du på udkig efter en klapvogn, der kombinerer smukt design med praktisk funktionalitet? Så er COŸA den perfekte klapvogn til dig og dit barn! COŸA er en kompakt klapvogn til forældre, som ikke går på kompromis med noget. Den er let som ingenting og så er den nem at have med på farten. Klapvognen er nemlig godkendt som håndbagage og den kan nemt foldes ud og sammen på et splitsekund. Perfekt til den kommende sommerferie! Konkurrencebetingelser: • BabySam kontakter vinderen ved hjælp af de oplysninger, der er knyttet til vinderens Wolt-profil. • Præmien bliver sendt hjem til den adresse, der er knyttet til vinderens Wolt-profil. • Hvis vinderen ikke indenfor 14 dage har henvendt sig, forbeholder BabySam A/S sig retten til at trække en anden vinder. • Præmien kan ikke byttes til andre varer eller kontanter.

Tilbud hos BabySam

Lige nu finder du stærke tilbud hos BabySam i Wolt-appen. I hele maj får du nemlig 20% rabat på udvalgte varer. Hop ind i Wolt-appen nu og opdag de gode tilbud!